Betingelser

Il gallo

BETINGELSER

BETINGELSER

Er der ændringer i en bordreservation skal dette meddeles restaurant il Gallo. (fx antal personer eller tidspunkt)

Skriftligt via mail: ilgallo@ilgallo.dk

før kl. 15.00 samme dag. Efter kl. 15.00 samme dag ringes på 56662160

Restaurant il gallo forbeholder sig ret til at frigive en bordreservation efter 15 minutter.

Restaurant il gallo forbeholder sig ret til at opkræve et udeblivelsesgebyr.

Personen som reserverer bord er ansvarlig for, at regningen bliver betalt. (fx ved split af regning)

Der betales umiddelbart efter middagen/ selskabet afsluttes. Vi sender ikke faktura ud.

Restaurant il Gallo forbeholder sig ret til at pålægge yderligere omkostninger på regningen, såfremt en gæst har opført sig uanstændigt og ødelagt

noget af restaurantens inventar.

Ved forudbestilt mad/ menu hæfter gæsten for det aftalte beløb, ved udeblivelse uden besked min. 24 timer før selskabets start.

Beskeden skal være bekræftet af Restaurant il Gallo.

Særligt for selskaber

Ved reservation af en dato til selskab udfyldes en reservationskontrakt og et gebyr betales. (1 år før) På denne kontrakt underskriver man også,

at man har godkendt vores betingelser, som udleveres sammen med kontrakten.

I nogle tilfælde skrives ikke kontrakt, men menu og betingelser godkendes via mail.

Vi mødes altid med gæsten til en personlig samtale omkring selskabet. Her aftales menu, vine, bordopstilling, blomster, tidspunkter osv.

Herefter fremsendes en mail med det aftalte og priser. Denne mail besvares og bekræftes inden et aftalt tidspunkt.

Er der ikke skrevet tidspunkt, gælder tilbuddet som udgangspunkt i en måned.

Herefter foregår øvrig kommunikation i samme mail-tråd, så alle aftaler er samlet samme sted.

Bordopstilling aftales individuelt og afhænger af antallet af gæster.

Borddækning med hvide duge og hvide servietter, samt enkle neutrale blomster, som passer til stilen i restauranten.

Ønskes en anden farve dug og servietter aftales dette, evt. mod et tillæg i prisen.

Gæsten kan selv sørge for blomsterdekorationer, hvis det ønskes. Il Gallo kan også arrangere blomsterdekorationer i samarbejde med vores blomsterleverandør, og mod tillæg.

Restaurant il Gallo sætter bordkort op og evt. dekorationer,- dette afleveres på et aftalt tidspunkt,- gerne dagen før.

Festens varighed sættes til 6 timer. Det er muligt, at udvide, senest til kl. 02.00.

Dette skal aftales på forhånd og ekstra tillæg pålægges:

Kl. 18.00 – 21.00 : 500,- pr påbegyndt time Kl. 21.00 – 02.00 : 850,- pr påbegyndt time –

Dette betyder, at selskabet skal forlade restauranten inden næste time påbegyndes.

Det er ikke nok, at betale regningen.

Mindre frokostselskaber slutter kl. 17.00

Endeligt og bindende antal couv. skal oplyses skriftligt via mail-tråden senest 72 timer før selskabets start, med mindre andet er aftalt og skrevet i mail-tråden. Dette skal være bevaret og bekræftet af restaurant il Gallo.

Afbestilling skal altid ske skriftligt til restauranten,- flg. regler er i så fald gældende:

-4 uger før selskabet opkræves 50 % af den bekræftede couvertpris og antal couverter.

-2 uger før selskabet opkræves 75 % af den bekræftede couvert pris og antal couverter

-1 uge før opkræves 100 % af den bekræftede couvertpris og antal couverter.

Reservationsgebyr på kr. 2.000,- betales ved reservation af selskab og tilbagebetales ikke ved afbestilling

Depositum på kr. 4.000,- betales 1 mdn. før selskabets afholdelse.

Reservationsgebyr og depositum fratrækkes ved afregning.

Restaurant il gallo forbeholder sig ret til at trække fra depositum og gebyr og evt pålægge yderligere omkostninger, hvis en gæst har opført sig

uanstændigt og ødelagt noget af restaurantens inventar.

Ovenstående kan betales ved bankoverførsel og aftales og bekræftes via mail-tråden.

Er der ikke indbetalt reservationsgebyr og- eller depositum fremgår dette af mailen.

Afregning foregår altid ved selskabets afslutning og betales kontant eller med dankort.

Vi sender ikke faktura ud. Vi forbeholder os ret til at ændre i retterne, hvis det skønnes af os, at det er til rettens bedste. Fx ved udsolgte råvarer eller en råvares kvalitet ikke lever op til vores ønske.

Vi tager forbehold for uforudsete forhindringer såsom driftsforstyrrelser og force majeure

 

 

 

 

Vi bruger cookies for gøre din oplevelse af sitet endnu bedre. Læs mere her.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close